00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СВЕТ СА СПУТЊИКОМ
17:00
60 мин
ДОК АНЂЕЛИ СПАВАЈУ
20:00
60 мин
СПУТЊИК СПОРТ
Нови Видић и Маркова рампа за Каталонце
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Да ли је могућ НАТО без САД?
17:00
60 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери
 - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Жута, црвена или зелена — која паприка је здравија?

CC0 / Pixabay / паприке
паприке - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Пратите нас
Постоји велики број сорти паприка које се разликују по боји (црвена, жута, зелена), облику, величини, ароми, степену љутине. Без обзира о којој је врсти реч, паприка је пожељна намирница, јер је у питању здраво поврће пуно витамина.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Осим по облику и боји, паприке се разликују и по прехрамбеној вредности. У суштини се ради о истом поврћу, а разликује их време сазревања.
Наиме, зелене паприке се беру јако младе, па су зато помало горког укуса.
Након њих следе жуте, док је за црвене паприке потребно да сазру још око месец дана, пренео је портал „Магазин Новости“.
Због тога садрже много секундарних биљних уља и највише витамина Ц од свих паприка, што их чини најздравијим.
Корпа пуна свежег воћа - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
ДРУШТВО
Воће које значајно може да помогне у борби против холестерола
Јаја - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
ДРУШТВО
Корисни трикови како да препознате покварено јаје
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала