Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Слика коју Србија жели да види – Мицић је на ногама, а ту је и Новак /фото/

© Фото : ФИБАВасилије Мицић на утакмици проти Порторика
Василије Мицић на утакмици проти Порторика - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Пратите нас
Кошаркашка Србије занемела је када се у другој четвртини Василије Мицић повредио и са сузама у очима напустио паркет. До тада је био један од најбољих у табору Орлова у жестоком дуелу са Грцима, убацио је девет поена, али се виша сила испречила. Ипак, дан касније из Кошаркашког савеза Србије стижу охрабрујуће вести јер је искусни плеј на ногама.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

То је слика коју је Србија желела да види, јер је велика вероватноћа да повреда скочног зглоба коју је задобио при доскоку, није теже природе.
Сликао се Васа Мицић са саиграчима, стручним штабом, а присутан је био и најбољи српски тенисер Новак Ђоковић који је бодрио из Арене Пешићеве изабранике који су после драматичне завршнице и продужетка изборили битну победу у квалификацијама за Мундобаскет.
Фотографија из КС Србије наговештава оптимистичне прогнозе, да би Мицић могао да буде спреман за предстојећи Евробаскет који стартује 1. септембра када Србија лети за Праг.
И селектор Светислав Пешић се огласио поводом повреде Василија Мицића и његове речи звуче оптимистично.
„Повреда није тешка, надамо се. Међутим, то је повреда која може да те скроз оремети, Не бих још ништа више говорио, видећемо ускоро. Најважније је да му доктори помогну да не дође до отицања зглоба. Ако успеју, велике су шансе да ће се вратиит. Видећемо“, рекао је на конференцији после меча са Грчком Пешић.
Српски кошаркаш Огњен Јарамаз у дресу Партизана - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Дискретни херој Србије бацио Арену у транс уз аплауз Новака и Жоца /видео/
Србија - Грчка, кошарка - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Евробаскет 2022
Василије Мицић у сузама напустио паркет /видео/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
СПОРТ
МВП Јокић извукао Србију, живе шансе за Мундобаскет
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала