- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Азов“* прети Маргарити Симоњан

Главна уредница РТ Маргарита Симоњан
Главна уредница РТ Маргарита Симоњан - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2022
Пратите нас
Председник Истражног комитета Русије Александар Бастрикин наложио је да се изврши истрага поводом претњи које је добила главна уредница РТ и медијске групе „Русија севодња“ Маргарита Симоњан и њена породица од батаљона „Азов“*.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Председник Истражног комитета Русије је наложио да се изврши провера поводом претњи које је добила главна уредница РТ. У медијима је објављена информација да је украјински батаљон ‘Азов’* претио главној уредници РТ Маргарити Симоњан и њеној породици“, наводи се у саопштењу Истражног комитета Русије.

Маргарита Симоњан је након претњи „Азова“* изјавила да све што ради, ради поштено.

„Судећи по стилу претњи, тамо се налазе или манијаци или пијани тинејџери. Једно, не искључује друго. Како би требало да на њих реагујем? Живим свој живот и чиним то, што сматрам да је часно, потребно и што би требало да чиним“, изјавила је Симоњанова.

Подсетимо, неонацисти који су у априлу ухапшени у Москви признали су да су планирали убиство новинара Владимира Соловјова, Олге Скабејеве, Евгенија Попова, генералног директора МИА „Русија севодња“ Дмитрија Кисељова и главне уреднице РТ и МИА „Русија севодња“ Маргарите Симоњан.
*терористичка организација забрањена у Русији
Главна уредница агенције „Русија севодња“ и телевизије РТ Маргарита Симоњан - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
РУСИЈА
Симоњанова: Није тешко умрети за истину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала