- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Може ли доћи до договора Београда и Приштине и о таблицама /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Мисија Међународне агенције за нуклеарну енергију ове недеље би требало да посети Запорожје. Истражујемо: шта Русија, а шта међународна заједница могу да ураде да би се избегла нуклеарна катастрофа?
Кијев је почео офанзиву на јужном фронту, јавља Ројтерс, позивајући се на Оружане снаге Украјине. Лидер Крима Сергеј Аксјонов сматра да медији намерно шире лажне вести о офанзиви. Градоначелник Одесе позвао на преговоре с Русијом.
Договор који је са Приштином, или боље рећи Вашингтоном, постигнут око личних карата Срба са Косова и Метохије могао би на сличан начин да буде постигнут и око регистарских таблица, сматра дипломата у пензији Зоран Миливојевић.
Оптужбама да је Митрополија црногорско-приморска преко шкаљарског клана набављала оружје пред парламентарне изборе 2020, поражене политичке снаге подгревају атмосферу пред октобарске локалне изборе, кажу наши саговорници.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала