- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Петрићу прихватљив и реми – открио коме би посветио победу у дербију

© Фото : Партизан / Мирослав ТодоровићГордан Петрић
Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Пратите нас
Гордан Петрић, тренер Партизана, поручио је пред 168. вечити дерби који ће у среду бити одигран у Хумској од 20 часова, да зна којих 11 ће извести на терен, као и да би евентуалну победу посветио преминулом Милутину Шошкићу
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Очекује нас још једна утакмица у низу, морамо да одговоримо на неке задатке и то је још један меч у низу, Звезда и Европа. Играчи су сконцентрисани и одмориће се за сутрашњу утакмицу. Почели су да се опуштају, види се напредак и уколико ме питате шта очекујем, то је једино да буду опуштени и да буду максимални професионалци“, почео је излагање Петрић.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Промене које су се догодиле у Црвеној звезд, а односе се на одлазак Дејана Станковића и именовање Милоша Милојевића, не дотичу превише Гордана Петрића.
„Не размишљам у том правцу, само о мојим играчима и да пружимо максимум у овом тренутку. Утакмице у дербију су специфичне и често могу да оду у другом правцу од очекиваног. само размишљам о мојим играчима“, рекао је Петрић и додао да би евентуалну победу у 168. дербију посветио недавно преминулој легенди Партизана Милутину Шошкићу.
На питање да ли би био задовољан и нерешеним резултатом, Петрић је одговорио:
„То је хипотетичко питање. Можда, зависи каква буде ситуација на терену. Ако будемо имали проблематику са Звездом и тако се буду ствари одвијале, бићу задовољан, али не могу никако пред меч да кажем да бих био задовољан. То зависи и од противничке екипе. И они диктирају нана нешто као и ми њима. Било би из много разлога добро када би Партизан добио, да да се доведе у стабилност у клуб. Моја жеља је да та победа оде неком човеку који би се много радовао, а то је бата Шоле“, рекао је Петрић и додао:
„Знам ко ће играти сутра, знамо све играче, знамо њихове карактеристике. једино може да нас изненади овај нови играч пошто га до сада нисмо видели. Играчи Партизана имају квалитет да одговоре на све задатке, али не могу да нас изненаде, као ни ми њих“, закључио је Петрић.
Миљанов корнер - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Подкаст
Милош Шарановић: Умало да ме ухапсе због сличица на дан рођења мог првенца
Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Новог тренера Звезде не плаши очајна традиција: Идемо на гол, Охи није продат!
Милутин Шошкић, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Американци нису заборавили великог Шолета: „Био си ми други отац“ /фото/
Калифа Умар - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2022
СПОРТ
Звезда у дану довела двојицу нападача с познатим презименима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала