- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Немачка „оживљава“ НАТО-ов систем ПВО из Хладног рата /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Шолц предлаже јединствен систем противваздушне одбране у Европи. То је повратак хладноратовској политици, Америка лансира нову идеју у јеку антируске хистерије, сматрају експерти.
Европа би желела да почетком следеће године потпуно трансформише целокупни енергетски сектори, али политичари то неће моћи да реше декретима, а нарочито не за само четири месеца, поручују стручњаци за енергетику.
Руска војска одбила напад украјинске војске у Николајевској и Херсонској области. Министри одбране држава Европске уније прихватили да покрену војну мисију за обуку украјинских војника.
Две године од историјских избора у Црној Гори када је ДПС изгубио парламентарну већину. Аналитичари упозоравају да је победнички елан био подређен лидерским сујетама и да то под хитно мора да се мења
У току је отворена утакмица између садашњег и бившег председника Бразила. Да ли ће та земља мењати курс према Русији и БРИКС-у?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала