- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Порука из немачког Бундесвера: Не треба потцењивати војну моћ Русије

© Фото : Министарство одбране СрбијеРуско-српске војне вежбе „Словенски штит 2021“ и „БАРС 2021“
Руско-српске војне вежбе „Словенски штит 2021“ и „БАРС 2021“ - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
Пратите нас
Западне земље не треба да потцењују војну моћ Русије током извођења специјалне операције у Украјини, рекао је инспектор Оружаних снага Немачке, генерал Еберхард Зорн за агенцију Ројтерс.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Велики број руских копнених снага је тренутно, можда, и везан за Украјину, али чак и ако је то тако, не би требало да потцењујемо потенцијал руске Копнене војске за отварање другог фронта“, рекао је Зорн.

Како тврди, велики део руске Ратне морнарице није укључен у специјалну операцију у Украјини, а руске Ваздушно-космичке снаге „и даље имају значајан потенцијал, што такође представља опасност за НАТО“.
Према писању Ројтерса, Зорн је истакао да „Бундесвер редовно подржава мисије НАТО-а за патролирање ваздушним простором балтичких земаља“, а такође пажљиво прати дешавања у Балтичком мору. Такође је поменуо да руска војска поседује „огромне залихе“ наоружања.
 Војна парада у Москви поводом 71. годишњице победе у Великом отаџбинском рату, на Дан победе, 9. мај 2016.  - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
РУСИЈА
Велики „успех“ Запада: Руско оружје све више на цени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала