- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митар – 100 одсто „луда“ српска глава!

© Фото: ФССАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 04.09.2022
Пратите нас
Александар Митровић, ас Фулама и репрезентације Србије, постигао је 49 утакмица у исто толико мечева, што је сам по себи фасцинантан податак. Такође, Митар је у шест уводних утакмица Премијер лиге постигао шест голова, а било је и превише оних који су сумњичаво цимали главама, сматрајући да није калибар за Премијер лигу, већ Чемпионшип.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Е, па – 100 посто „луда“ српска глава их је све демантовала! Запушио је Митровић уста критичарима, понајвише онима на Острву, разноразним експертима и бившим фудбалерима који су сматрали да је Митар калибар за Чемпионшип.
После голова Ливерпулу (два пута тресао мрежу Алисона), Брентфорда, Арсеанал, Брајтона, Александар Велики погодио је и против Тотенхема у поразу свог Фулама резултатом 2:1.
А после шест уводних кола Премијер лиге, без дилеме најјаче лиге на свету, српска убојита деветка заузима друго место на листи стрелаца иза „норвешког килера“ Ерлинга Холанда који је постигао десет погодака за Манчестер сити.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Ипак, јасно је свима да је Норвежанину који је овог лета стигао из Дортмунда за 75 милиона евра далеко лакше да тресе мреже, јер иза себе има армију вансеријских саиграча који у сваком тренутку могу да га „споје с голом“. Од Кевина де Брујнеа, преко Бернарда Силве, па све до Ријада Мареза...
У прилог томе говори и чињеница да Сити постиже далеко више голова, дали су „грађани“ већ 20 у шест мечева, од којих је незаустављиви Холанд постигао половину, док је Фулам свега девет пута тресао мрежу у шест утакмица, од чега је чак шест голова у власништву Александр Митровића, што је чак две трећине.
Е, то је Митар! Та 100 одсто луда српска глава која је утишала дупке пун стадион Да Луж у Лисабону, после чега је одвео Србију директно на Мундијал у Катару, док је Роналда и другове натерао да се провлаче кроз пакао баража.
Мајсторе, капа доле!
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2022
СПОРТ
Страшни Митровић дао шести гол у Премијер лиги! Од Србина је занемео и Тотенхем
Рафаел Леао - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2022
СПОРТ
Милан и Интер приредили спектакулран дерби – преокрет и рапсодија голова
Драган Манце - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2022
СПОРТ
„Отишао нам је Манце...“ /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала