Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Пешић о Недовићу: Видећемо колико ће одсуствовати, постоји план за опоравак

© Фото : fiba.basketballСветислав Кари Пешић
Светислав Кари Пешић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Пратите нас
Српски кошаркаш Немања Недовић повредио је лист на утакмици против Израела на Евробаскету, појавила се информација да је дошло до пуцања мишића, али Пешић то демантује и истиче да руптура није дубока.

„Што се тиче играча, надамо се да би сутра Никола Милутинов могао да одигра прве минуте. Надамо се да ће и Вања прикључити, а видећемо да ли ће играти. Недовић је повредио лист, део тог мишића, није дубока руптура и видећемо колико ће одсуствовати. Медицински тим прави план за његов опоравак, а видећемо колико ће успети. Игра се још доста утакмица, надамо се да ће да потраје и видећемо каква је ситуација са њим. Сваки дан напредујемо, али нам се и ово дешава, што нас ремети“, рекао је Пешић.

Покушава Пешић да објасни да је важно да екипа игра чак и када има проблема са повредама, као што је то случај са Орловима.
„Видите да је Словенија остала без Тобија, али су тимском игром надокнадили и добили су важну утакмицу (против Француске). Без таквих играча је тешко да добијаш и следеће утакмице, тимска игра надокнади и стисну се између себе, али дугорочно гледано одсуство таквих играча, као што је код нас Милутинов, Вања и Недовић... Криво ми је због Вање, ушао је са менталитетом победник и онда се то десило да је испао", додао је Пешић.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Србија у четвртак од 21 час игра против Пољске.
Уједно ће то бити и борба за прво место у групи Д.
Лука Дончић Словенија - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Евробаскет 2022
Дончићевих 47 поена за шоу против Француске и писање историје /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала