- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Радуновић: Избори у Подгорици су за Мила као „Битка за Стаљинград“

Славен Радуновић
Славен Радуновић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Пратите нас
Избори у Подгорици за лидера ДПС-а Мила Ђукановића су као „Битка за Стаљинград“, поручио је шеф посланичког клуба Демократског фронта (ДФ) Славен Радуновић.
„Мило Ђукановић покушава да још један, рекао бих, посљедњи пут, мотивише своју дезоријентисану војску, која доживљава поразе, сада већ у серијама. Све карте баца на изборе у Подгорици, гдје окупља екстремистичку коалицију, за коју се нада да би могла изборним резултатом да одложи његов извјесни политички крај и накратко заштити њега и најближе сараднике очекиваног процесуирања. По његовом наступу, рекао бих да изборе у Подгорици сматра „Битком за Стаљинград“ и да су он и његови мафијашки пријатељи спремни на све, како би извојевали побједу“, рекао је Радуновић.
Како је рекао, избор нове владе, од стране побједница прошлих парламентарних избора, уништио би посљедњи трачак наде екстремистима окупљеним око Ђукановића.
„Зато преговарачи имају додатни мотив и обавезу да се договоре. Договор је најбољи начин да главног генератора подјела, омраза, неправди и пљачки у Црној Гори више не гледамо на важним позицијама у држави, већ да почне са паковањем за пресељење у објекат гдје га већ чека велики број његових пријатеља“, поручио је Радуновић.
Локални избори у Подгорици и у још 13 градова биће одржани 23. октобра.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала