- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин разочаран после пораза: „Извозао нас је за анале“

© Фото : ФИВБОдбојкаши Србије
Одбојкаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Пратите нас
Велико разочарење доживели су српски одбојкаши након што су поражени у осмини финала Светског првенства од селекције Аргентине. Међу најискренијима после меча био је искусни Марко Подрашчанин који није могао да сакрије жал.
У неколико наврата деловало је да српски одбојкаши имају утакмицу у својим рукама, али када је било најпотребније тада су следиле грешке и ритам се гасио.
Марко Подрешчанин био је изузетно разочаран после пораза и признао је да противничка екипа заслужено однела победу.
„Пре свега, честитке Аргентини на сасвим заслуженој победи. Кад овако важну утакмицу изгубиш са 3:0, кад не узмеш ниједан сет, мислим да су ствари јасне. Нема шта да се кријемо и лажемо сами себе“, био је разочаран Подрашчанин.
Искусни српски одбојкаш истакао је да је веровао да се екипа боље спремила током Лиге нација за ово првенство, али и тада је било јасно да екипа није у најбољој форми јер нису успели да се пласирају на завршни турнир.
„Знали смо да је Аргентина озбиљан противник, освајач медаље на последњим Олимпијским играма, да су нас недавно у Кракову добили глатко... Треба признати да су тренутно боља екипа од нас. Зато и кажем, заслужена победа, нама ће остати свакако жал јер смо пред првенство причали како смо целу Лигу нација користили као припреме за овај шампионат света, али очигледно да нисмо данас били на нашем нивоу“, појаснио је Подрашчанин.
Највећи проблем био је сервис који никако није функционисао.
„Имали смо јако много проблема са сервисом. Приличали смо пред утакмицу да сервисом морамо да одвојимо најбољег дизача света, а то је Лућано Де Ћеко, који је одиграо данас фантастично, жаргонски речено, „извозао нас је за анале“. Међутим, сервис нам није радио, они су дошли до доброг пријема сервиса, самим тим их је касније кренуо и блок, и њихов сервис, тако да... Понављам, велика је жал за овиме, јер мислим да је ова екипа била на нашем нивоу и могли смо с њом да играмо. Међутим, ето, нисмо данас били на нивоу и зато сутра идемо кући“, закључио је Подрашчанин.
Одбојкаши Србије - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2022
СПОРТ
Летећи Аргентинци и тврдоглаве судије за тежак пораз Србије!
Одбојка, Србија и Тунис - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
СПОРТ
Србија силна, иако је било проблема – још једна максимална победа!
Србија и Порторико - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2022
СПОРТ
Србија се намучила за максималну победу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала