- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милојевић Спутњику о Новом Пазару: Како ћемо? Лако ћемо!

© Фото: ФК Црвена звездаМилош Милојевић
Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2022
Пратите нас
Црвена звезда је на Маракани против Монака забележила премијерни пораз у групној фази Лиге Европе, али тим Милоша Милојевића нема пуно времена за тугу и очај. Већ за два дана црвено-беле очекује гостовање у Новом Пазару против лидера Суперлиге.
Зато је Спутњик искористио прилику да упита тренера Звезде колико ће тешко бити спремити екипу за дуел са тимом који је везао седам победа у Суперлиги.
И кључно, како ће Звезда успети да се избори са тим изазовом?

„Свакој серији дође крај. И нашој и њиховој. Мислим да ће бити лако. Вођени овом енергијом коју смо имали данас, треба нам још 20 одсто против Новог Пазара пошто су они лидери наше лиге. Ми квалитет имамо, с овим односом, мислим да ће бити лако спремити утакмицу“, рекао је Милојевић за Спутњик.

Тренер црвено-белих се осврнуо и на сукоб Гелора Канге и Османа Букарија приликом изласка екипе са терена на полувремену. Каже да то никако не приличи реномеу Звезде.
© Фото: Скриншот/Арена СпортБукари и Канга сукоб
Букари и Канга сукоб - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2022
„Измирили су се Канга и Букари. Фудбал је игра емоција, много тога кључа, тестостерон... Нисам видео ситуацију, али оно што знам је да су се изгрлили у свлачионици, извинили један другом и наставили да играју. Морају да контролишу боље ствари и можда сам био оштар према њима на полувремену, али то не трпим. Ми смо тим и нико не треба да искаче из тога. То нема везе с квалитетом и такве ствари се интерно решавају. Не приличе реномеу Звезде“, тврди Милојевић.
Катаи, Минамино - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2022
СПОРТ
Звезда није одолела Монаку – пенал као казна за пропуштене шансе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала