Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ухапшени Албанци осумњичени да су ранили Србе на Косову и Метохији

© AFP 2023 / SASA DJORDJEVICКосовска полиција
Косовска полиција - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2022
Пратите нас
Двојица Албанаца осумњичена да су синоћ у Бабином Мосту код Обилића тешко ранили Немању Митровића (19) и његовог оца Сашу, ухапшени су, сазнаје Танјуг.
Један од ухапшених је из породице Шабани.
Како је раније саопштила Канцеларија за КиМ, младић Немања Митровић (19) из Бабиног Моста избоден је касно синоћ у раме и у пределу врата од стране локалне албанске породице која их већ дуже време малтретира.
Са Немањом је по рукама и стомаку исечен и његов отац Саша који је покушао да одбрани сина, наведено је у саопштењу.
Отац и син су превезени у КБЦ Приштина, а током ноћи транспортовани су у КБЦ Косовска Митровица, где је Немањи урађена комплетна дијагностика и он је смештен на одељење хирургије.
Њихово стање је, према речима директора КБЦ Косовска Митровица Златан Елека тренутно стабилно и они се налазе на одељењу хирургије, а под 24-часовним надзором дежурних хируршких екипа.
Директор Канцеларије за КИМ Петар Петковић саопштио је да је чињеница да је Немања Митровић убоден у пределу врата, јасно указује да је реч о покушају убиства, као и да ће Канцеларија пружити правну помоћ породици како би локални Албанац из породице Шабани одговарао за своја злодела.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала