- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Долази највећи крах тржишта у светској историји“: Упозорење финансијског гуруа

CC0 / Pixabay / Инфлација
Инфлација - Sputnik Србија, 1920, 14.09.2022
Пратите нас
Чувени писац и економиста Роберт Кијосаки упозорио је инвеститоре на приближавање огромног поремећаја на берзи, саветујући да купују криптовалуте пре него што оне потисну амерички долар и трансформишу цео финансијски систем.
„Предвиђам да долази највећи крах у светској историји“, навео је својим пратоцима у мејлу аутор најпродаваније књиге „Богати тата, сиромашни тата“.
Кијосаки је предвидео дуготрајан пад, напомињући да су медвеђа тржишта (стања на берзи у којем је већина финансијске имовине у паду) најбоље време за инвеститоре да се нагоде и остваре велике приносе.
Такође је навео да би амерички долар могао да сруши постојећи економски систем, што би довело до општег прихватања криптовалута, јер их не контролише влада.
Кијосаки је у мају описао најпопуларнију криптовалуту као безвредну, рекавши у својој радио емисији „Тргујем биткоином. Али мислим да то нема никакву вредност. Ја само играм игру", преноси РТ.
Колико ће дубока бити економска криза која почиње у Европској унији и прети ли Европи „трајна деиндустријализација“ анализирали смо у емисији „Нови Спутњик поредак“:
Волстрит - Sputnik Србија, 1920, 14.09.2022
ЕКОНОМИЈА
Огромни губици на Њујоршкој берзи: Колапс америчких деоница због високе инфлације
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала