- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Западни тамни вилајет прети Србији | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗаставе Србије и ЕУ
Заставе Србије и ЕУ - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
Пратите нас
Чека нас најтежа година од краја Другог светског рата, упозорава председник Србије. Москва упозорава - ако САД испоруче Украјини ракете дугог домета, Вашингтон ће постати непосредан учесник у сукобу. У Узбекистану се одржава самит Шангајске организације за сарадњу.
Све су ово теме о којима ћемо у емисији „Од четвртка до четвртка“ разговарати са бившим дописником листа „Политика“ из Немачке Мирославом Стојановићем.
Питаћемо га до када ће Србија моћи да води независну политику, с обзиром на све веће притиске којима је изложена и на речи председника Вучића да се држава налази између чекића и наковња? Како западни лидери гледају на овогодишњи самит Шангајске организације за сарадњу? Треба ли да очекујемо неке непромишљене потезе Вашингтона имајући у виду претњу Москве о америчком испоручивању Украјини ракета дугог домета? Може ли „Европрајд“ да буде успешан и без шетње?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Западни тамни вилајет прети Србији I Од четвртка до четвртка
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе, анализе горућих питања и репортаже у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
12 Мај, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала