Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Приштина обећава Вучићу „тешке дане, недеље и месеце“

© Sputnik / Лола Ђорђевић Александар Вучић
 Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
Пратите нас
Џељаљ Свечља, министар унутрашњих послова у привременим приштинским властима, поручио је председнику Србије Александру Вучићу да му „обећава тешке дане“.
„Што се тиче Вучићевих шовинистичких тежњи у односу на Косово, могу да обећам тешке дане, тешке недеље, тешке месеце за њега. Што се тиче стабилности Косова, та стабилност ће бити ојачана. Тамо ће само још више владати ред и закон. И врло брзо ћемо понудити шансу сваком грађанину тог подручја да живи мирно“, рекао је Свечља на Сири ТВ, преноси Косово онлајн.
Александар Вучић је раније данас у Бијељини, на свечаности обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе, поручио да Србија неће дати ни педаљ своје земље.
„Насрнули су на КиМ и по сваку цену хоће да га отму из наших руку, да заврше оно што су почели. Ја могу само нешто да им поручим. Хоћете да нам узмете земљу и по ширини и по дужини, а ми вам ни педља нећемо дати. И то је оно што хоћу да знају. Можете да будете моћни и велики, али не можете да победите правду и право. Не можете да победите оно што сви осећамо - јединство нашег народа“, рекао је Вучић.
Председник Србије Александар Вучић на свечаности поводом Дана српског јединства у Бијељини - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
СРБИЈА
Вучић: Хоће да нам узму земљу и по ширини и по дужини, а ми ни педља нећемо дати /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала