- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Има ли Запад намеру и снагу да удари на Русију са свих страна | Свет са Спутњиком

© AP Photo / Steven GovernoВојне вежбе НАТО-а
Војне вежбе НАТО-а - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2022
Пратите нас
Вашингтон подиже улог на глобалној политичкој мапи. Украјинске Оружане снаге непрестано добијају товаре западног оружја – ракете, вишецевне ракетне бацаче, противбродске системе и дронове-камиказе, али и поред свега овога амерички председник Русији прети последицама ако Москва примени нуклеарно оружје.
И поред силног наоружавања Украјине, председник те земље Владимир Зеленски сматра да то није довољно и свакодневно тражи још оружја или новца за његову куповину.
Које земље су спремне да помогну Украјини и у којој мери? Зашто је НАТО најавио дугорочне планове за јачање позиција у близини граница Русије? Колико је оправдано и на чему засновано упозорење америчког председника да би Русија могла да користи атомско оружје? Можемо ли после самита Шангајске организације за сарадњу да говоримо о стварању нове светске безбедносне архитектуре?
О овим питањима у емисији „Свет са Спутњиком“ говоре новинар Слободин Рељић и директор Евроазијског безбедносног форума проф. др Митар Ковач.
Емисију уређује и води Наташа Милосављевић.
Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Од ове недеље емитује се у новом термину – понедељком.
Има ли Запад намеру и снагу да удари на Русију са свих страна | Свет са Спутњиком
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе, анализе горућих питања и репортаже у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
6 Април, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала