- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прво обраћање Бодироге: Играчи, ви сте звезде

© Фото : Euroleague/PrintscreenБодирога
Бодирога - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Пратите нас
Дејан Бодирога, легенда југословенске и српске кошарке, имао је прво обраћање откако је постао председник и директор Евролиге. Бодирога се обратио играчима, поручивши им да су они звезде и да је време да заједно дигну елитно такмичење на један нови ниво.
Са Дејаном Бодирогом стартовала је нова ера евролигашке кошарке. После 22 године Ђорди Бертомеу је напустио кормило Евролиге и препустио га прослављеном српском кошаркашу.
„После 22 године је дошло време да Евролигу одведемо на нови ниво. Ово је нови почетак, а ЕЛПА је основ еволуције нашег такмичења. Играчи су звезде овог спорта, ми ћемо да наставимо да радимо на томе да буду што је могуће препознатљивији и заступљени, како на терену, тако и ван њега. Желимо вам много здравља и успешну сезону“, поручио је Дејан Бодирога.
Осим њега, играчима се обратио и извршни директор такмичења Маркша Гликман.
„Глас играча је изузетно важан. Он мора бити важна. Навијачи плаћају да би вас гледали како играте. Желе да осете везу са играчима, то ће нам бити веома важно“, рекао је Гликман.
Старт нове сезоне Евролиге заказан је за 6. октобар, а Србије ће после дуго времена у елитном кошаркашком такмичењу имати два представника - Црвену звезду и Партизан.
Марио Касун - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Евробаскет 2022
Ко је нуђен Хрватској и шта то има Јокић
Србија - Холандија, Евробаскет 2022 - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Евробаскет 2022
Знате ли коначан пласман Србије?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала