- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Марина је лоцирала проблем, а Тина – потврдила: „Друга четвртина...“

© Фото : ФИБАМарина Маљковић
Марина Маљковић  - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2022
Пратите нас
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић изјавила је да наша селекција није успела да игра у истом ритму свих 40 минута против селекције Канаде, од које је поражена са 67:60 на старту СП у Сиднеју.
„Неприхватљиво је то како смо играли у другој деоници. Много изгубљених лопти, што је било кључно на мечу. Били смо бољи у скоку, али на крају то ништа није значило. У првој четвртини смо играли тако треба. Наравно, било је грешака, али држали смо се плана. Било је неколико добрих момената и у другом делу. Ова генерација је у тих првих 10 минута показала колико може, али, нажалост, нисмо успели да играмо у том ритму свих 40 минута“, изјавила је Маљковићева, пренео је званични сајт Кошаркашког савеза Србије.
Капитен Србије Тина Крајишник признала је да је очекивала бољу игру нашег тима.
„Играле смо лоше, посебно у другој четвртини. Кренуле смо добро, зауставиле смо транзицију, али у друга и трећа деоница нису биле добре. Нисмо имале снаге да се пробудимо до краја утакмице. Дефинитивно морамо да поправимо много тога, имамо 24 сата до следеће утакмице. Морамо боље“, навела је Крајишник.
Србија ће у петак од четири сата играти против Јапана.
Кошаркашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2022
СПОРТ
Српкиње поражене на старту Светског првенства
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала