- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Почетак или покушај спречавања нуклеарног рата | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Сергей Гунеев / Уђи у базу фотографијаРуски председник Владимир Путин на самиту ШОС у Самарканду
Руски председник Владимир Путин на самиту ШОС у Самарканду - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2022
Пратите нас
Историјска традиција и судбина руског народа јесте да заустави све оне који теже да загосподаре светом рекао је Владимир Путин и објавио делимичну мобилизацију. Уочи обраћања Путин се састао са Милорадом Додиком док се Александар Вучић обратио са Генералне скупштине УН.
О свим овим темама у емисији „Од четвртка до четвртка“ разговарамо са шефом Представништва Републике Српске у Вашингтону Обрадом Кесићем.
Питаћемо га да ли поруку Владимира Путина Западу да ће Русија употребити сва расположива средства да заштити свој територијални интегритет, укључујући и нуклеарно оружје види као почетак или покушај спречавања нуклеарног рата? Како Запад тумачи делимичну мобилизацију у Русији? Да ли очекује интензивирање сукоба? Шта у овој глобалној политичкој ситуацији значе речи председника Кине да његова армија треба да се фокусира на припрему за стварна ратна дејства? Какав одјек има говор председника Србије на Генералној скупштини УН? Шта је суштина састанка Путина и Додика? Колико је опасан Предлог закона о одвраћању акција дестабилизације у БиХ?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Почетак или покушај спречавања нуклеарног рата | Од четвртка до четвртка
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе и анализе горућих питања у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
28 Април, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала