- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пикси упоредио Орлове с чувеним „Маратонцима“: „Имамо Митровића као Топаловића“ /видео/

© Sputnik / Лола Ђорђевић Селектор Драган Стојковић
 Селектор Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2022
Пратите нас
Конференције Драгана Стојковића никада нису досадне, а тако је било и овога пута пред утакмицу Лиге нација са Шведском на Маракани 24. септембра. Стратег Орлова насмејао је присутне новинаре у Старој Пазови констатацијом да Србија у својим редовима има Митровића као Топаловића из чувених Маратонаца.
Маратонци трче почасни круг је једно од, вероватно, најпознатијих остварења српске кинематографије, а Пикси је оригинално повукао паралелу између легендарних Топаловића и Митровића којих у тиму Србије има чак тројица.
Досад су међу Орловима били Александар Митровић, рекордер по броју голова за национални тим, и Стефан Митровић, а од овог окупљања национални тим је богатији за још једног Митровића, и то још једног Стефана.
Крилни нападач Црвене звезде заслужио је позив селектора, па се Пикси пред меч Лиге нација нашалио на дату тему што Србија има велики број Митровића у свом саставу.

„Имамо Митровића као Топаловића, имамо их колико хоћете. Тако да морам да нагласим да ови млађи дебитанти, Бабић и Митровић, нису дошли овде да бих се сликали, иако су лепи момци и изгодни су, али су дошли овде да упишу свој деби за репрезентацију Србије“, јасно је поручио кормилар Орлова који ће атаковати на прво место у Групи 4 Дивизије Б, где је тренутно на лидерској позицији Норвешка.

Србија ће после суботњег дуела са Шведском одмерити снаге у Ослу (27. септембар) управо са Норвежанима и тај меч би лако могао да буде кључан за коначни расплет у групи.
Лазар Самарџић против Милана - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2022
СПОРТ
Стојковића питали за „српског сина“ који флертује с Немцима, Тадић одговорио на критике
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси (десно) и Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2022
СПОРТ
Пикси пред Шведску: Имамо два музичара, зашто да не свирају заједно?
Александар Митровић и Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2022
СПОРТ
Орлови, поцепајте тако Швеђане и Норвежане /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала