- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровићева порука Србији: „Норвешка? Ми се питамо!“

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Митровић славље
Александар Митровић славље - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
Пратите нас
Затресла се мрежа Шведске четири пута против Србије, а поред мајсторије Саше Лукића стрелац три поготка је невероватни Александар Митровић који је био јунак победе у Лиги нација.
Србија је примила гол у 15. минуту преко Виктора Клесона, а онда је почела рапсодија Митровића.
Тресао је мрежу Шведске у 18, 45 и 50. минуту, али као и увек скромни Митар говорио је сјајног игри комплетног тима, а не о свом подвигу.
„Одиграли смо заиста сјајан меч. Није нас поколебала ни чињеница да је Шведска повела. Био је то само мотив више да још јаче кренемо ка њиховом голу. Уз одличан резултат, приказали смо и сјајну партију, а посебно ми је драго због деце која су дошла да нас подрже, јер смо оправдали њихова очекивања, јер смо им улепшали вече, а ко зна, можда неко од њих у блиској будућности буде и на терену“, истакао је Митровић.
Србији следи сусрет са Норвешком која се саплела против Словеније и изгубила 2;1, што значи да им је потребна победа као и изабраницима Драгана Стојковића како би се пласирали у елитну дивизију.
„Норвешка? Ми се питамо. Када играмо као што је то био случај против Шведске, када испоштујемо договор и план који направимо, мало је репрезентација на планети које могу да нам парирају. Идемо у Норвешку са циљем да победимо и обезбедимо место у елитној дивизији Лиге нација, где нам је и место, те да направимо сјајну увертиру за Светско првенство“, јасан је Митровић.
И заиста речи најбољег српског стрелца нису празна прича јер је утакмица против Шведске показала стабилност и мотивацију која их прати од почетка рада са Стојковићем.
Нема пуно времена за припрему, али можда је и боље да се одржи расположење са утакмица против Шведске.
Утакмица између Норвешке и Србије, на програму је 27. септембра са почетком у 20:45, а предност домаћег терена ће имати Норвешка.
Саша Лукић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
СПОРТ
Тренутак магије – лепотица Лукића за ТВ шпице /видео/
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
СПОРТ
Рапсодија Пиксијевих Орлова – Митровић са три гола уништио Швеђане /видео/
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
СПОРТ
Хет-трик Митровића /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала