- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лоше вести из Лондона – Ђоковић повређен

© Фото: Скриншот/ТВ ЕуроспортНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић забележио је пораз на Лејвер купу од стране младог Канађанина Феликса Оже-Алијасима у два сета, а да нешто није у реду са Србином видели смо у првом сету када је играо јако лоше.
Разлог је бол у десној руци који му је отежавао игру и кретање и помогао Алијасиму да га лакше савлада. Оно што није добро је то што делује да је поменута повреда ручног зглоба изгледа озбиљније природе.
О томе сведоче и снимци које је уочи меча емитовала телевизија Еуроспорт.
Наиме, и пре почетка меча, Новаков зглоб је представљао проблем, јер је, уз болну гримасу, Ђоковић покушавао да истезањем отклони непријатност. Међутим, то није дало резултат.
Пробао је потом Ноле и да, држећи рекет, па померајући шаку лево-десно, током вожње стационарног бицикла реши проблем, али није успео.
На крају је и физиотерапеут покушао да му помогне, али без већег успеха. Ипак, Новак је по ко зна који пут стегао зубе и изашао на терен с тим да се жртва овог пута није исплатила.
Да ли ће и колико Новак Ђоковић моћи да пружи на предстојећем турниру у Тел Авиву који почиње у понедељак, обелоданиће сам, врло брзо.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
СПОРТ
Немоћни Ђоковић пао против Канађанина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала