- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда донирала милион динара и отписала дуг за спас ОФК Београда

© Фото : ofkbeograd.co.rsОФК Београд
ОФК Београд - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Црвена звезда одазвао се апелу навијача окупљених око „Kлуба пријатеља ОФK Београда“ да се помогне у очувању српсколигаша са Kарабурме.
Црвена звезда је, како је објављено на званичним страницама ОФK Беграда, помогла навијачима у њиховој борби на два начина. Српски шампион ће донирати милион динара уплатом на рачун удружења KПО 1994.
Након разговора између представника KПО и Црвене звезде, шампион Србије донео је одлуку да све прошлогодишње позајмице према ОФK Београду, а у износу од 5.971.000 динара преиначи у трајне донације.

„Овим путем се захваљујемо ФK Црвена звезда на донацијама и препознавању борбе за спас клуба. Даља употреба свих досадашњих донација биће јавно приказана на стрницама KПО“, стоји у објави Kлуба пријатеља ОФK Београда на друштвеним мрежама.

Није тајна да је за ову трансакцију заслужан др Звездан Терзић, некадашњи фудбалер, касније и функционер Романтичара са Карабурме, који је тренутно на челу шампиона из Љутице Богдана.
Борба навијача за спас клуба појачана је од почетка септембра. Први су се огласили навијачи Војводине, јавиле су се и присталице Марибора и Будућности из Подгорице, док актуелно руководство предвођено председником Дејаном Вуксановићем оптужује навијаче да желе да преузму вођење клуба.
Све ће ипак бити познато у уторак 27. септембра за када је на Омладинском стадиону заказана Ванредна седница Скупштине ОФK Београда.
ОФК Београд - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2022
СПОРТ
ОФК Београд пред гашењем, навијачи скупљају новац да клуб преживи
Душко Тошић - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2022
СПОРТ
Легендарни репрезентативац преузима ОФК Београд?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала