Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Словенци одбили да коментаришу наводе из БиХ: „Не бавимо се тиме“

© Фото : ФИБАСловенија Белгија
Словенија Белгија - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2022
Пратите нас
После информација да су словеначки кошаркаши уочи четвртфинала Евробаскета против Пољске провели у проводу до пет ујутру, огласио се тамошњи Савез.
Кошаркашки савез Словеније реаговао је на информације које су се појавиле у јавности и текста који је објавио "бхбаскет.ба".
Наводно су неки од играча изашли на паркет мамурни, а кривце тражили у судијама, а реакција је била кратка и јасна.
„Ми у Кошаркашком савезу Словеније се не бавимо оваквим неистинитим и злонамерним оптужбама и чак их не коментаришемо“, навели су људи из ове организације за словеначки “Журнал24”.
Овако је гласио текст који је "оптужио" Словенце да су се превише опустили пред елиминациони меч у четвртфиналу против Пољака.
„Мамурни од пића и ића, Змајчеки су изашли на мегдан 'напаљеној' и шутерски расположеној Пољској. Провело су се као боси по трњу. Своје слабости испољавали су на судијама, а након утакмице Лука Дончић, вођа екипе, посипао се пепелом. Очито не без разлога, јер је добро знао шта су направили само 15-ак сати пре веома бите утакмице. Словенци су пијанку вешто сакрили, гурнули под тепих, али је код јавности у Словенији остао опор утисак након утакмице четвртфинала и пораза од Пољске. Сад бар знају о чему је реч“, стоји у тексту.
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Евробаскет 2022
Медији из БиХ: Словенци због пијанке испали од Пољака
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала