- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Неосноване оптужбе на рачун Горице и Игора Додика, циљ урушавање односа Додика и Вучића

© Sputnik / Лола Ђорђевић Александар Вучић и Милорад Додик
 Александар Вучић и Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2022
Пратите нас
Поводом спекулација у појединим српским медијима Игор Додик, син српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, демантовао је оптужбе да стоји иза напада на председника Србије Александра Вучића посредством портала "Бањалука.нет".
"Нити стојим иза власништва нити иза уређивачке политике овог портала, а поготово не иза поменутог текста (који је објавио портал 'Бањалука.нет')", навео је Игор Додик на Твитер налогу, додајући да медију који је објавио да је Милорад Додик "преко портала свог сина напао председника Србије" жели професионалнији приступ у будућности.
И Горица Додик, ћерка Милорада Додика, демантовала је медијске тврдње да иза напада на Вучића стоји Игор Додик, нагласивши да председника Србије нико не напада и да "Бањалука.нет" није власништво њеног брата.
Они су категорично одбацили све инсинуације и медијске спекулације да су на било који начин и покушали да нападну председника Србије.
"С обзиром на то да нас поједини медији доводе у везу са наводним нападима на председника Србије и власништвом са неким порталима, са гнушањем одбацујемо такве спекулације. Ниједно од нас нема никакве везе са тим. Наша жеља је да односи Републике Српске и Републике Србије буду још бољи и да се из дана у дан све више развијају на задовољство народа са обе стране Дрине", рекли су Игор и Горица Додик за Срну.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала