- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Петрић: Поента је – опустити играче

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер црно-белих Гордан Петрић
Тренер црно-белих Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2022
Пратите нас
Гордан Петрић, тренер фудбалера Партизана, рекао је да је утакмица против Келна у Београду у неким моментима била тежа него претходна одиграна у Немачкој.
Партизан је победио са 2:0, головима Фусенија Дијабатеа и Рикарда Гомеша и задржао прво место у групи Лиге конференција са осам поена из четири меча.
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2022
СПОРТ
Партизан опет победио Немце – два гола за три бода и мирис европског пролећа!
„У неким моментима утакмица је била и тежа него прошле недеље. Они играју у јакој лиги, али и они су људи од крви и меса. Играли смо десет на десет, тако да су момци одрадили све што треба. То је само сигнал да и ми имамо овде квалитета, само треба да верују у свој квалитет и да им се да подршка. Кад слабије играју да им се да подршка и да кроз те слабије партије прођу као бољи играчи. И у поразу се учи. Они су вечерас показали да имају квалитет, али тај квалитет ће се брзо заборавити ако ми те игре не понављамо из недеље у недељу. Све честитке момцима“, казао је Петрић после меча.
Црно-бели из недеље у недељу доказују да им је континуитет све већи и већи адут.
„Када сам дошао, прве две три недеље они су били нервозни, не улазим у то из ког разлога. Поента је да опустите играче и да им дате оне задатке које могу да ураде на терену. Да ли смо ми успели у томе, вероватно јесмо. Оно што не знају треба да сакрију, а оно што знају да покажу. Сваки играч који игра у Партизану има квалитет да игра и у Бундеслиги, без проблема. Сутра треба да се одморе, у недељу је нова утакмица, да не понављам ко папагај... Улазе они у неки професионални живот што је мени драго“, навео је Петрић.
Рикардо Гомеш - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2022
СПОРТ
Рикардо може преко тројице! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала