- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Победа Русије у Украјини – пораз НАТО-а | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаРуски војник у Украјини
Руски војник у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2022
Пратите нас
Након напада на Кримски мост, Владимир Путин је наредио жесток одговор. Док председници Турске и Уједињених Арапских Емирата покушавају да буду мировни посредници, Џозеф Бајден одбија преговоре. Руски званичници сагласни да међународна ситуација не може да буде гора и због изјаве шефа НАТО-а да ће победа Русије у Украјини бити пораз Алијансе.
O овим темама у емисији „Од четвртка до четвртка“ говори професор Правног факултета у Новом Саду Бранислав Ристивојевић.
На који начин и када види решење украјинске кризе, да ли кључну улогу у новом мултиполарном свету почиње да игра Азија?
Шта је генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг желео да поручи изјавом да ће победа Русије у конфликту у Украјини бити пораз Алијансе?
Ко стоји иза одлуке о поновном бројању гласова за председника Републике Српске и да ли та ситуација отвара причу за дестабилизацију и региона?
Зашто је смењен са функције декана Правног факултета у Новом Саду и из ког разлога сада покушавају да га удаље и са места професора?
Победа Русије у Украјини – пораз НАТО-а? I Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе и анализе горућих питања у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
18 Мај, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала