- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нови црно-бели војник /видео/

© Фото : ФК Партизан / Мирослав Тодоровић Кристијан Белић
Кристијан Белић - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2022
Пратите нас
Кристијан Белић је недавно стигао у редове Партизана као слободан играч после боравка у Чукаричком и за кратко време је успео да стекне статус црно-белог војника.
Син некадашњег фудбалера Душана Белића, прошао је чудан пут до велике сцене српског фудбала, од родног Сент Трудена у Белгији, преко енглеског Вест Хема, до Олимпијакоса и првог доласка у Србију прошле године.
Неуморни 21-годишњак се већ профилисао као бескрупулозни борац на терену, играч високог темпа, али и агресивности која је умела да га кошта.
На 15 мечева у овој сезони добио је чак седам жутих и један црвени картон, али је све лоше поништио партијама против Келна у Лиги конференција и коначно игром у дуелу са бившим клубом, Чукаричким.
Белић је постигао први гол у дресу Партизана, а потом и бравурозним клизећим стартом спречио Самуела Овусуа у контранападу који је могао да се заврши само поготком за Чукарички.
Интересантно је и како је он све то прославио, чини се да му је драже од гола то што је спречио противника да затресе мрежу црно-белих што свакако може да радује стручни штаб јер су такви играчи злата вредни.
Када су под контролом.
Слободан Урошевић, Партизан - Чукарички - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
СПОРТ
Партизан се провукао, Урошевић спречио шок у Хумској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала