- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Препородио је Партизан и позива на опрез: Да нам се не деси „Љуљај Јаворе“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер црно-белих Гордан Петрић
Тренер црно-белих Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
Пратите нас
Гордан Петрић, тренер Партизана који је препородио екипу у сваком смислу те речи, позвао је на опрез пред меч Суперлиге са Јавором у Хумској који је заказан за 19 часова у недељу. „Парни ваљак“ је у сјајној форми, али Петрић апострофира да не жели да се чује она чувена песма: „Љујај Јаворе“.
Црно-бели газе на свим фронтовима – Суперлиги и у Европи, а наредни ривал је Јавор. Упркос томе што је клуб из Ивањице тек на 14. позицији на табели, док се Партизан после катастрофалног старта попео на друго место и има минус пет у односу на Звезду, Петрић не дозвољава било какво опуштање.
„Имамо доста утакмица код куће, то би требало да искористимо. У недељу играмо против Јавора, па имамо Ниш. У недељу морамо да будемо и мудри и паметни и лукави да бисмо добили утакмицу. Да нам се не деси 'Љуљај Јаворе', она песма што се певала пре 10-15 година. Надам се да су ови играчи спремни и очекујем победу у недељу“, рекао је Петрић на конференцији дан уочи меча.
Шеф струке вицешампиона Србије је истакао да је растерећеност главни адут Јавора који у Хумској нема апсолутно ништа да изгуби.
„Јавор долази растрећено. Када се наместе, то је тешко пробити. МОжда против нас пруже најбољу партију. Ко буде бољи, славиће. Није наивна утакмица. Волели бисмо да постигнемо рано гол, већ у првом минуту. Мора да буде бржи пас и пренос лопте. То је некад могуће, некада не. Били смо троми против Напретка“, закључио је Петрић.
Подсетимо, Партизан је против Крушевљана славио минималним резултатом, а једини погодак постигао је Вујачић на асистенцију капитена Урошевића, после изузетно лепе акције.
Торцида Хајдук Сплит - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
У Сплиту горела застава српског клуба из БиХ: „То је међународни скандал“
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
СПОРТ
Шампион је постао џак за ударање и гашење је било једино решење
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала