- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић о гласинама да га је пребио амерички кошаркаш: Људи морају да буду паметнији

© Sputnik / Александр Гальперин / Уђи у базу фотографијаТренер КК Црвена звезда Саша Обрадовић незадовољан игром свог тима на мечу против Зенита
Тренер КК Црвена звезда Саша Обрадовић незадовољан игром свог тима на мечу против Зенита - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
Пратите нас
Саша Обрадовић, бивши тренер Црвене звезде који седи на клупи Монака, огласио се поводом гласина да је добио батине од Американца Двејна Бејкона, који је напустио кнежеве и наступаће за Панатинаикос. Обрадовић је демантовао да је дошло до било каквог сукоба, а камоли да је у питању била туча.
Американац је уочи дуела одиграног у петак између Панатинаикоса и Монака (80:83) у Евролиги потписао двогодишњи уговор са атинским клубом, а Обрадовић је истакао да измишљени сукоб између њега и Бејкона није био разлог за одлазак кошаркаша у Грчку.
„Имали смо добру сарадњу. Чуо сам неке глупе приче о томе како ме је Бејкон претукао или како ме је напао. То је невероватно. Кад сам то први пут видео, рекао сам 'немам коментар''. Ко може да буде довољно паметан да поверује у причу да један играч може да претуче тренера и онда остане у тиму“, рекао је Обрадовић за Баскет њуз и додао:
„То је тако бесмислено. Поновићу још једном - ако ме неко пита, никада нећу рећи ништа лоше о њему. Да, десило се то да су звали људи из Панатинаикоса и питали за Бејкона, али ја сам рекао да он није лош момак. Људи морају да буду паметнији од овога заиста“.
Кошаркаши Монака имају три победе и пораз у Евролиги, док Панатинаикос има један тријумф и три пораза.
Пре доласка у Монако Двејн Бејкон је наступао у НБА лиги за Шарлот и Орландо.
Хрватски кошаркаш Марио Хезоња - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Хрват провоцирао играча Звезде па доживео блам /видео/
Лука Вилдоза - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Аргентинац открио како је дошао у Звезду: Знам колико се кошарка воли у Србији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала