- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Невидљиви Јокић се угасио, а Денвер доживео тежак пораз

© AP Photo / Craig MitchelldyerНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
Пратите нас
Кошаркаши Денвера убедљиво су поражени од Портланда резултатом 135:110, а Никола Јокић уписао је само девет поена за 26 минута колико је провео на паркету.
Нагетси су боље отворили утакмицу и успели да поведу иако Никола Јокић није постигао ниједан поен. Расположени на шуту били су Џамал Мареј и Мајкл Поретер јуниор жељни да се покажу после дуге паузе због повреда.
Одржали су исти ниво кошаркаши Денвера и у наставку иако се Портланд враћао поенима Дамијана Лиларда. На полувремену је Денвер отишао на паузу мирније главе, али је уследио велики преокрет.
Трећа деоница донела је експлозију Потланда, а Лилард је уз Афернија Симонса и Јусуфа Нуркића бројао до 44 поена у том кварталу.
Избацила је брутална трећа четвртина Портланда Денвер из ритма и повратка није било. Највећи проблем био је што српски ас за целу ту трећу деоницу није постигао ниједан поен
Разбудио се српски кошаркаш у наредној деоници и до краја утакмице сакупио девет поена, уз исто број скокова и асистенција, али било је то далеко од довољног учинка за преокрет.
Серија поена Портланда наставила се и у завршници меча, а Денвер је у четвртој утакмици од почетка сезоне доживео други пораз.
Наједикаснији на мечу био је Лилард са 21 пооеном док ј у тиму Денвера најбољи био Арон Гордон са 26 поена.
Од српских кошаркаша на паркету је био још Бобан Марјановић који је у дресу Хјустона уписао један поен и три скока у победи његовог тима против Јуте (114:108). Због претходно добијене суспензије на паркету није био Никола Јовић, а Мајами је поражен од Торонта (98:90).
Морнар - Партизан - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2022
СПОРТ
Партизан победио у Бару
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2022
СПОРТ
Преминуо славни Анатолиј Зурпенко
Лука Вилдоса - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2022
СПОРТ
Звезда савладала ФМП
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала