- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Опрема руских војника треба да буде модерна, удобна и ефикасна

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин током посете полигону Западног војног округа у Рјазанској области
Председник Русије Владимир Путин током посете полигону Западног војног округа у Рјазанској области - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
Пратите нас
Опрема, коју руски војници користе у специјалној војној операцији, мора бити модерна, удобна и ефикасна, изјавио је председник Русије Владимир Путин на седници Координационог савета за потребе Оружаних снага Русије.
„Опрема, специјална средства и друга специјална опрема мора бити модерна, удобна и ефикасна и у сваком правцу треба дефинисати јасан и конкретан план рада“, рекао је он.
Путин је обратио пажњу да произвођачи морају директно да добију повратну информацију о својим производима и њиховој ефикасности.
Како је појаснио руски председник, то се не односи само на компаније, њихове руководиоце или експерте.

„Поштоване колеге, то се тиче и чланова нашег Савета. Потребно је да добијате информације из прве руке. Знам, да део вас то већ чини, а ја бих замолио да се та пракса настави и прошири“, рекао је руски председник у обраћању учесницима Координационог савета.

Путин је изјавио да земља треба да убрза доношење одлука у вези са војном кампањом у Украјини. Неопходна је појачана координација владиних структура и региона.
„Морамо да се фокусирамо на реалну ситуацију, реалне потребе у различитим областима, мора да постоји јасан план“, рекао је шеф државе.
„Печурка“ после детонације „Цар бомбе“ 1961. године - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2022
Специјална операција у Украјини
Руска војска у приправности у случају експлодирања украјинске „прљаве бомбе“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала