- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Немилосрдни Италијани осули паљбу на Србина: Влаховић је играч мање!

© AP Photo / Armando FrancaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
Пратите нас
Душан Влаховић наставља да својим партијама у Јувентусу радује српски народ. Голови су ту, овога пута затресао је мрежу Бенфике, али и даље када „стара дама“ изгуби на место кривца некако најчешће дође српски ас. Влаховића су критиковали италијански медији, док је Максимилијано Алегри истакао да су пропуштене шансе преко њега.
Гол за изједначење Јувентуса против Бенфике у петом колу Лиге шампиона постигао је Душан Влаховић, а онда је добио једну од најмањих оцена од свих у тиму.
Италијански „Калчомеркато“ оценио је Влаховића петицом и ставио га у друштво Бонућија, Квардаде и Гатија који су добиле четворке, као и Данила који је добио 4,5.
„Гол је дао из чисте тврдоглавости, а његова партија је технички била јако лоша. Пријем му је био очајан, није чистио лопту, осим тога што је био на правом месту у право време био је играч мање на терену“ написали су Италијани.
Максимилијано Алегри, тренер Јувентуса, од Душановог доласка у тим готово је после сваке утакмице имао замерку на Србина, а овога пута после пораза од Бенфике истакао је да је „стара дама“ пропустила две шансе за гол преко српског нападача.

После изједначења, не сме се примити тако гол из пенала брзо. Отежали смо себи живот, нисмо искористили две шансе преко Влаховића, па смо после паузе губили са 4:1“, истакао је Алегри.

Утакмица је завршена резултатом 4:3 за Бенфику после чега Јувентус може само да се окрене Серији А и коначно покушава бар у италијанском првенству да растера црне облаке.
Српски нападач игру је напустио у 70. минуту због лакше повреде.
Јувентус - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
СПОРТ
Јувентус избачен из Лиге шампиона, Срби једине светле тачке – „модри“ Динамо
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
СПОРТ
„Српска веза“ поново утишала Лисабон /видео/
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
СПОРТ
Повредио се Влаховић! Ноћ у Лисабону није могла бити мрачнија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала