- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Први позитиван сигнал за кошаркашки мир: „Важније је него што се чини“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркашка лопта
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
Пратите нас
Тренер Арманија Еторе Месина говорио је о одлуци Евролиге да одложи утакмицу миланског тима против Виртуса из Болоње због ФИБА прозора квалификација за Светско првенство.
Евролига је одлучила да се утакмица уместо 11. игра 9. новембра, како би селекције Италије и Шпаније свој дуел могле да одиграју по плану 11. новембра, како је ФИБА претходно одредила и такође променила своје термине прозора.
Селектор Шпаније и тренер Виртуса Серђо Скариоло ће тако у дворани болоњског тима моћи да прати рад и репрезентације и клуба.
„Мислим да је померање утакмица добра вест. То је почетак комуникације између ФИБА и Евролиге. Ти гестови са обе стране су важнији него што се чини“, рекао је Месина за емисију „Ареа 52“.
Он је посебно говорио о позицији свог колеге Скариола.
„То је био договор две стране, не смемо да умањимо значај овог корака о промени термина. Без обзира на то да ли ће то негде одвести или не. Било би лоше за кошарку да тренер који је шампион Европе мора да одлучи да ли жели да води клуб или национални тим. Надам се да ће из овога нешто настати“, истакао је Месина.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2022
СПОРТ
Систем мора нешто да уради, најављен састанак са Бодирогом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала