- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руски војници увежбавају управљање тенком Т-80 /видео/

© Sputnik / Максим Блинов / Уђи у базу фотографијаТенк Т-80 на војним вежбама у Московској области
Тенк Т-80 на војним вежбама у Московској области - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
Пратите нас
Министарство одбране Русије објавило је снимке са обуке посаде тенкова Т-80 и моторизованих јединица мобилисаних војника у зони специјалне војне операције.
Посаде тенкова се обучавају како да примењују наоружање тенкова Т-80, како у покрету, тако и из места. Осим тога, мобилисани војници увежбају како да напуне тенк горивом и како да га возе.
Војници моторизованих пешадијских јединица вежбају тактичке елементе гађања из аутомата АК-12, као и бацање офанзивних ручних бомби. Све вежбе имају за циљ да се тенкисти максимално припреме за акцију у реалним борбама.
Програм припреме војника укључује и теоријски део курса о познавању наоружања борбених возила, као и инжењерски део обуке.
Све вежбе се на полигону изводе под руководством искусних инструктора Централног војног округа Русије који деле своја борбена искуства стечена у специјалној војној операцији у Украјини.
Лансирање интерконтинтенталне балистичке ракете РС-24 Јарс током вежби снага за стратешко обуздавање - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
РУСИЈА
Путин надгледа вежбе снага за стратешко обуздавање /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала