- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Режирао је драму у Београду, а у Лондону – комедију /видео/

© AFP 2023 / SERGIO PEREZДани Макели
Дани Макели - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
Пратите нас
Холандски судија Дани Макели важи за једног од најбољих светских арбитара, а у среду увече поново се нашао у центру пажње фудбалске јавности. Наравно, сећамо га се и по оном чувеном непризнатом голу Португалаца на Маракани када је расплакао Кристијана Роналда.
Ако је тада Холанђанин са помоћницима режирао праву драму у квалификацијама за Светско првенство у Катару, онда је синоћ на Тотенхемовом стадиону у Лондону направио комедију у Лиги шампиона.
Мало Макели, мало колеге из ВАР собе, које су поништиле победоносни гол Харија Кејна у 95. минуту јер су виделе офсајд позицију у којој се нашао голгетер Певаца.
Као да су по сваку цену арбитри желели да Тотенхем остане без победе како би задржали неизвесност на максимуму у групи у којој се налазе. Отуда и необично објашњење зашто је Кејнов погодак офсајд, због чега се и Макели сам смејао.
Како било, уочи последњег кола у овој групи сва четири тима су смештена у само два бода па ће следећег уторка владати права лудница на мечевима Марсељ - Тотенхем и Спортинг - Ајнтрахт, где сва четири тима имају подједнаке шансе и за пролаз и елиминацију.
Атлетико - Леверкузен, Лига шампиона - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
СПОРТ
Историјски крах Шпанаца – три великана испала из Лиге шампиона
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала