- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Илон Маск ушао у Твитер на необичан начин /видео/

© Twitter/Elon Musk/PrintscreenИлон Маск улази у управну зграду Твитера
Илон Маск улази у управну зграду Твитера - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2022
Пратите нас
Најбогатији човек света, оснивач „Тесле“ и „Спејс-икса“ Илон Маск, ушао је у управну зграду компаније „Твитер“ на необичан начин – носећи керамички умиваоник у рукама.
Маск, који је и даље у преговорима о куповини Твитера, објавио је снимак свог уласка у управну зграду те друштвене мреже у Сан Франциску, а уз њега је написао и фразу на енглеском језику „let that sink in!“, која обично означава намеру да се нешто размотри како би могло у потпуности да се разуме и процени. То је и Маскова игра речима, будући да се „умиваоник“ на енглеском каже sink.
Потенцијални купац Твитера написао је у одговору на свој снимак да је у тој компанији „упознао много кул људи“.
Маску су остала још два дана да заврши преузимање Твитера или да се суочи са судским поступком. Илон Маск је раније намеравао да преузме друштвену мрежу за 44 милијарде долара, али је потом желео да се повуче из посла уз објашњење да је Твитер сакрио број лажних профила, што утиче на његову вредност. Твитер је узвратио тужбом, па је суд у Делаверу, где је тужба поднета, дао рок до петка у пет поподне по локалном времену да Маск комплетира куповину, или ће судски поступак по тужби бити покренут.
Најбогатији човек света, према наводима америчких медија, у наредном периоду упознаће се са пословањем и радом Твитера, а запосленима ће се обратити у петак.
Иначе, Маск је своје занимање на Твитер профилу, друштвеној мрежи на којој је веома утицајан и има више од 110 милиона пратилаца, променио у „Chief Twit“, што би могло да се преведе као „шеф“ или „поглавица“ Твитера. Такође, као своју локацију означио је „управна зграда Твитера“.
Илон Маск - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
СВЕТ
Бела кућа спрема удар на Илона Маска: „Све је наклоњенији Русији”
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
РУСИЈА
"Како је у Бахмуту": Маск и Медведев разменили серију порука на Твитеру
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала