- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Огласио се Бјековић: Одустао сам јер Србији треба јединство

© Фото : Скриншот / Јутјуб / Klub ŠampionaНенад Бјековић
Ненад Бјековић - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2022
Пратите нас
Ненад Бјековић који је повукао кандидатуру за председника Фудбалског савеза Србије, огласио се по завршетку Скупштине ФСС, објаснивши због чега је тако поступио.
„Пре свега, желео бих да кажем да ми је било задовољство да у протеклом периоду обављам дужност заменика председника Фудбалског савеза Србије. Посебно сам поносан на сарадњу са селектором Стојковићем, легендом српског фудбала и човеком који је за веома кратко време препородио нашу А репрезентацију и вратио је у врх европског и светског фудбала“, навео је Бјековић.
Некадашњи прослављени фудбалер образложио је и зашто је повукао кандидатуру за председника Савеза.
„Желим да обавестим јавност да сам донео одлуку да одустанем од кандидатуре за председника Фудбалског савеза Србије. Мислим да је то најбоље решење, пре свега због јединства које је у овом тренутку, три недеље пре почетка Мундијала, неопходно целој фудбалској Србији. Цео живот сам у фудбалу и никада ми лични интереси нису били испред оних колективних. Зато и овога пута желим да селектору Стојковићу и његовим момцима обезбедим што бољи амбијент пред Светско првенство у Катару. Хвала свима на поверењу и успешној сарадњи“ рекао је Ненад Бјековић за сајт ФС Србије.
Фудбалска Србија ће на Мундијал путовати без председника, а очекује се да би у јануару 2023. године ситуација могла да се промени и да кровна организација српског фудбала тада добије новог председника.
Подсетимо, Славиша Кокеза је у марту 2021. године поднео оставку и један период мењао га је Марко Пантелић, док је после њега функцију заменика председника обављао легендарни партизановац Ненад Бјековић.
Жарко Зечевић - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2022
СПОРТ
Прштало у Пазови: Вербални сукоб Зечевића и директора Звезде обележио Скупштину ФСС
Ненад Бјековић - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2022
СПОРТ
Бјековић повукао кандидатуру за председника ФСС
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала