- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шок у Паризу – крај за Медведева!

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2022
Пратите нас
Данил Медведев, најбољи руски тенисер, завршио је учешће на турниру у Паризу шокантним поразом од Алекса Де Минора у другом колу после три драматична сета.
Медведев је изгубио први сет са 6:4, други је добио са 6:2, а трећи је окончао дуплом сервис грешком са 7:5.
Две меч лопте је спасао Медведев у десетом гему трећег сета, једну чак челенџом, тражио је проверу и био у праву, лоптица је била у ауту, а после је уследило иронично захваљивање судији.
Потпуно је ван ритма био Рус, упркос томе што је изборио опстанак у мечу, изгубио је 11. гем без освојеног поена, а у 12. је дозволио ривалу две меч лопте.
Друга је била кобна, Медведев је направио дуплу сервис грешку и доживео пораз, притом поломивши рекет и ушавши у сукоб са публиком.
Ипак, није деловало да ће се све тако завршити, Медведев је већ у другом гему првог сета имао три брејк лопте, чинило се да доминира, али је попустио када је било најважније, у десетом гему је претрпео брејк.
У другом је већ почео да личи на себе, повео је са 2:0, потом и са 5:2, а у осмом гему је трећом сет лоптом изборио трећи сет где је такође повео са 2:0, али је дозволио ривалу да изједначи на 2:2.
Могао је до брејка у деветом гему, није успео, спасао је потом две меч лопте, али је у 12. гему доживео потпуно помрачење за први пораз од аустралијског тенисера.
► Недавно је гост емисије Миљанов корнер била млада српска тенисерка Лола Радивојевић.
Данил Медведев, Беч - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2022
СПОРТ
Медведев у одабраном друштву руских великана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала