- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић је добио тим, а Денвер велику победу над „лудим Србином“

© AP Photo / Craig MitchelldyerНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2022
Пратите нас
Никола Јокић, сјајни српски кошаркаш, имао је још једно одлично вече у НБА лиги, а овога пута је дабл-дабл учинком водио Денвер до убедљиве победе над Сан Антонијом резултатом 126:101.
Кошаркаши Сан Антонија имали су предност у првом делу прве деонице, али је то било све што су успели да приреде јер су Нагетси од другог дела прве четвртине па све до краја утакмице држали фантастичан ритам.
Како је резултат ишао на руку Нагетсима, Мајкл Мелоун желео је да одмори Николу Јокића који је на паркету провео око 27 минута.
Међутим, то је српском асу било довољно да упише 21 поен, шест скокова и десет асистенција. Јокић је убацио девет од десет поена из игре и промашио само један шут за два.
Екипа Грега Поповича као да се потпуно предала и допуштала Денверу да води своју игру, што је довело до тога да Јокићев тим оствари најубедљивији тријумф од почетка сезоне.
Поред Николе истакао се Боунс Хајланд са 24 поена, седам скокова и пет асистенција, али су одличан меч одиграли и Мајкл Портер јуниор који је убацио 15 поена као и Џамал Мареј који се захваљујући Јокићевим асистенцијама враћа у форму.
Посебно важан детаљ су асистенције којих је Денвер имао 37 што је рекорд од почетка сезоне. Тим параметром јасно се указује да је Никола Јокић коначно добио комплетну екипу и да није морао сам да игра током целог меча.
У емисији Миљанов корнер је кошарци је пришао Ненад Миљеновић.
Франуцски кошаркаш Николас Батум - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2022
СПОРТ
Јокићева заборављена изјава добила потврду – „амерички сан“ је завршио у циркусу
Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2022
СПОРТ
Нема краја проблемима за Партизан!
Балша Копривица - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2022
СПОРТ
Огласио се Обрадовић: Копривица два месеца ван терена
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала