- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Познато када Пикси објављује списак за Катар

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалери Србије прослављају погодак
Фудбалери Србије прослављају погодак - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2022
Пратите нас
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси у понедељак ће објавити списак играча који иду на Светско првенство у Катар, открио је спортски директор репрезентације Стеван Стојановић за „Курир“.
Списак од 26 фудбалера који путују на Свеско првенство у Катар селектор Србије Драган Стојковић Пикси објавиће тек након што се утврди у каквом су здравственом стању сви играчи.
Последњи дан када истиче рок за предају списка је 14. новембар када ће Пикси и објавити своју одлуку.
„На списку је најбољих 35 фудбалера које Србија. Знам којих је 35 момака, лагао бих да кажем, да не знам. Али, с обзиром да селектор хоће да сачека последње утакмице у првенствима, да види здравствени билтен, тек онда ће пресећи и рећи којих 26 води у Катар. Да будем прецизнији, Пикси већ сада има 26 играча у глави, али било би неозбиљно да детаљно причам о томе. Разговарали јесмо, посаветовали се, али на њему је да одлучи и саопшти на које фудбалере рачуна за Мундијал“, рекао је Стојановић за „Курир“ .
Познато је да ће селектор Србије у Катар водити сличан тим који је и одвео репрезентацију на Светско првенство током квалификација.
„На списку селектора су фудбалери који су играли за Србију у ових годину и по дана. А, искрено да вам кажем, било би некоректно према момцима који су изнели терет квалификација изоставити било кога од њих са списка за СП и водити неког другог. Нисмо желели падобранце као што је раније био случај. Људи смо! Зар је нормално да неког ко је играо одстранимо тек тако, зарад неког кога би требало продати. Нема шансе“, рекао је Стојановић.
► Недавно је у Београд стигао и трофеј Светског првенства.
Саша Лукић - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2022
Катар 2022
Стигла лоша вест из Италије – још један репрезентативац Србије повређен
Велико славље Тунишана - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2022
Катар 2022
Велики изазов и за мађионичара
Драма током утакмице Данске и Финске - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2022
Катар 2022
Данци се надају бајци
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала