- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

У Србији је био вишак – а сада је показао да није за „старо гвожђе“

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилош Теодосић
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2022
Пратите нас
Кошаркаши Виртуса победили су Олимпију из Милана у гостима 64:59 у мечу у којем је „магију“ бацао по терену Милош Теодосић. Бивши капитен Србије за ког није било места у авиону за Европско првенство, показао је у 35. години да није за „старо гвожђе“ и да још уме да заблиста, што потврђује 15 поена у евролигашком мечу и тријумфу његовог тима.
Милош Теодосић поново се игра кошарке. Био је централна фигура италијанског двобоја у елитном кошаркашком такмичењу, где је његов Виртус извојевао тешку победу на незгодном гостовању у „престоници моде“.
Тео који према избору селектора кошаркаша Србије Светислава Пешића није путовао са Орловима на ЕП, где је Србија елиминисана од Италије у осмини финала, подсетио је на најбоље дане.
Убацио је 15 поена, од којих су све биле тројке, а шутирао их је 5/6. Имао је момак рођен у Ваљеву и четири асистенције, два скока, а импресиван је био начин на који је одрађивао посао на паркету.
Чинио је то у свом стилу – са стилом!
Интересантан је био један од коментара који је освануо на друштвеним мрежама после докторске партије у режији српског плејмејкера Милоша Теодосића.
„Кошарка је једноставан спорт: 10 играча трчи, нико никада не шутира, онда уђе неко у папучама и пакетом Марлбора, у доњем вешу, погоди пет тројки и измисли асистенције за 17 минута, без знојења, без трчања, без разговора. Виртус победио у Милану“, био је један од коментара на друштвеној мрежи Твитер.
Теодосић је имао подршу Џордана Микија који је имао 14 поена, Токо Шенглија је додао 12. Виртус је тако везао два тријумфа у гостима, јер је после Реала савладан и Армани, док је екипа неочекивано поражена као домаћин од Лиона.
У емисији Миљанов Корнер гостовао је Светислав Пешић.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2022
СПОРТ
Судије „мотивисале“ Јокића – Србин водио Денвер до преокрета против Индијане /видео/
Алексеј Покушевски - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2022
СПОРТ
„Српски једнорог“ се разгоропадио у мечу с два продужетка /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала