- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шокантан интервју Роналда – изнео је сав прљав веш: „Издали су ме!“

© AP Photo / Jon SuperКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2022
Пратите нас
Кристијано Роналдо, један од најбољих фудбалера свих времена, дао је шокантан интервју новинару Пирсу Моргану у ком је рекао да осећа да га је Манчестер јунајтед издао, истакао је да не поштује тренера Ерика тен Хага, али и да не зна зашто је стална мета напада бившег саиграча Вејна Рунија.
Роналдо је протеклих недеља био под великим притиском након што је у једној утакмици отишао у свлачионицу пре краја јер је схватио да неће бити убачен у игру.
„Не знам шта се дешава, али од како је сер Алекс Фергусон отишао из клуба, клуб није еволуирао, напредак је нула. Имали смо интересантан моменат да после отпуштања Олеа Гунара Солскјера клуб купује спортског директора Ралфа Рагника који чак није ни тренер. Цео свет се изненадио због тога, а у клубу се ништа не мења, ни теретана, ни технологија... Клуб је заглављен у времену и то ме је много изненадило“, рекао је Роналдо.
Он је истакао да не зна како је Рагник могао да буде главни лик у Јунајтеду и да за њега никада раније није чуо, а потом се осврнуо и на тренера.
„Немам поштовање за њега јер он нема поштовање за мене. Ако ме не поштујеш, никада те нећу поштовати. Покушали су да ме избаце из клуба, не само тренер, још неки људи ту. Осетио сам се изданим. Осетио сам да ме неки људи не желе, не само ове године. Направили су црну овцу од мене, нису имали емпатију ни за моју болесну ћерку“.
Тема је био и Вејн Руни, Роналдов некадашњи саиграч из Јунајтеда, садашњи тренер који често критикује Португалца.
„Не знам зашто то ради. Можда јер је у пензији, а ја сам и даље на врхунском нивоу. Нећу рећи да изгледам боље од њега. То је истина“, додао је Роналдо.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала