- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Још једно изненађујуће признање Кристијана Роналда

© AP Photo / Dave ThomposonКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2022
Пратите нас
Фудбалер Манчестер јунајтеда и репрезентативац Португалије Kристијано Роналдо признао је у интервјуу британском новинару Пирсу Моргану да код куће чува пепео свог оца Жосеа Авеира, који је умро 2005. године, као и недавно преминулог сина Анхела.
„Пепео мог оца и пепео мог сина су са мном. Желим да их чувам до краја живота, а не да га проспем преко океана. Стално разговарам са њима. Помажу ми да постанем боља особа, да будем добар човек и отац“, рекао је Роналдо и наставио:
„Kада је Георгина дошла кући сва друга деца почела су да се питају: 'Где је други клинац? Где је друго дете?' Сели смо за сто и стално су питали где је. Недељу дана касније, рекао сам: 'Будимо искрени са децом. Рецимо им да је Анхел, тако смо хтели да га назовемо, отишао у рај'. Деца су све разумела. Причали су: 'Тата, ја сам му ово направио', а онда су уперили прст у небо. Највише ми се свиђа што је он део њиховог живота. Нећу да лажем децу, рекао сам им истину, али то је био тежак процес“, тврди Роналдо.
Тешки тренуци су, како каже, ојачали Португалца.
„На неки начин постао сам бољи отац осталој деци. Постао сам бољи пријатељ са њима. Зближили су се са татицом. То се односи и на мене и Георгину“, закључио је Роналдо.
► Недавно је гост емисије Миљанов корнер био новинар Небојша Петровић који је говорио о Светском првенству.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала