- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус је скроман и не верује: Захвалан сам ако је тако /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићРуски тенисер Андреј Рубљов
Руски тенисер Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
Пратите нас
Рус Андреј Рубљов побрао је симпатије публике на завршном Мастерсу у Торину. Воле га навијачи, пружају му подршку, па га је новинар после дбобоја са Грком Стефаносом Циципасом, који је добио после преокрета, питао шта мисли о томе што је популаран.
Упоран је био новинар да сазна шта мисли Рубљов мисли о томе што је популаран тенисер и што му је публика у Торину наклоњена, али је Рус показао невероватну скромност и смиреност. Добио је новинар искрен одговор и осмех од Руса.

„Не знам, мислим да ме само лажеш. Али, ако је заиста тако, онда могу да будем само захвалан“, одговорио је Андреј човеку који га је интервјуисао на самом терену, одмах по завршетку сусрета, док су навијачи аплаудирали са трибина.

Руски тениски ас је уз Новака Ђоковића изборио пласман из „црвене групе“ у полуфинале завршног Мастерса у Торину, где ће за ривала у суботу од 21 час имати Норвежанина Каспера Руда.
Рубљов је једини пораз у Италији доживео од Новака Ђоковића (2:0), док је уписао победе против сународника Данила Медведева и Грка Стефаноса Циципаса.
Оба сусрета које је решио у своју корист била су изузетно драматична, али је Рубљов показао невероватну психолошку стабилност и способност да се извуче из критичних ситуација и преокрене ствари у своју корист.
Та борбеност и смиреност коју константно демонстрира на терену очигледно није прошла незапажено код навијача, чији је миљеник, па је велика вероватноћа да ће му публика бити наклоњена и у полуфоналном дуелу са Норвежанином Рудом.
►За Спутњик је недавно причао Новак Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
СПОРТ
Познато када ће Новак на терен против Американца за финале Торина
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
СПОРТ
Медведев: Нисам био лош, али Новак је један од најбољих икада
Новак Ђоковић са супругом Јеленом - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
СПОРТ
Јелена одушевљена Новаком –„Каква фаза, тек смо у залету“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала