- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Тата Сергеј открио Пиксијеве савете

© Sputnik / Антон ДенисовСергеј Милинковић-Савић
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
Пратите нас
Сергеј Милинковић-Савић, фудбалски репрезентативац Србије, дан пошто је стигао српском експедицијом у Бахреин пред одлазак у Катар постао је отац, а све је прославио победом у последњој припреми пред старт Светског првенства.
Србија је одиграла контролну утакмицу са Бахреином, славила са 5:1, а два разлога за славље тим поводом имао је тата Сергеј.
Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
Катар 2022
Пикси: Да не разочарамо Новака /видео/
„Жао ми је што нисам са породицом, али сам дошао на Светско првенство, тако да није проблем“, рекао је на почетку Сергеј.
Што се тиме дуела са Бахреином, фудбалер Лација каже да је екипа одиграла добар меч и направила увертиру за оно што је чека.
„Рекао је и селектор да урадимо један добар тренинг, да се истрчимо, па да се спремамо за Бразил. Тешко нам је било време када смо тек дошли, али имамо још четири дана, мислим да ће сви да се навикну и да ће бити спремни када крену утакмице“, рекао је Милинковић-Савић.
Што се тиче Бразила...
„Не знам ко ће играти за Бразил, они имају састав да могу да направе три прве поставе – ко год буде играо, показаће зашто је тамо, али спремићемо и ми одговоре“, истакао је Милинковић-Савић.
► Гост емисије Миљанов корнер пред сам пут на Мундијал у Катару био је српски репрезентативац Филип Ђуричић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала