- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Шок за Французе – Бензема пропушта Мундијал!

© AP Photo / Christophe EnaКарим Бензема
Карим Бензема - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2022
Пратите нас
Француска је у шоку! Званично најбољи фудбалер планете Карим Бензема неће играти на Светском првенству у Катару, које почиње данас од 17 часова двобојем домаћина и Еквадора.
Иако се опоравио од повреде коју вуче у последње време, голгетер Реал Мадрида је на тренингу Француске обновио повреду мишића леве бутине, па ће „триколори“ без једног од најбољих и најискуснијих кренути у одбрану светске титуле.
И угледни француски дневник "Парисијен" је потврдио црне слутње које су се обистиниле.
„Бензема је обавио прегледе у болници и утврђено је да је степен повреде такав да ће пропустити Светско првенство. Обновио је повреду мишића леве бутине“, наводи се у објави Паризијена.
Пеховима Француза нема краја, с обзиром на то да су пре Бенземе отпали због повреде Кристофер Нкунку, Нголо Канте, Пол Погба, Мајк Мањан.
Бензема је ове године коначно освојио „Златну лопту“ коју је апсолутно и заслужио. Голгетер Реала и нападач Француске се огласио после пеха који га је задесио јер неће бити у прилици да помогне саиграчима да одбране „Златну богињу".

„У свом животу никада нисам одустао. Али, сада морам да мислми на тим, као што сам увек и радио. Разум ми говори да препустим своје место некоме ко може да помогне екипи и да шампионат света буде сјајан. Хвала свима на порукама подршке“, написао је на друштвеној мрежи Бензема.

Француска ће се такмичити у Групи Д, где су још Данска, Тунис и Аустралија. „Галски петлови" на старту турнира играју против Аустралије у уторак од 20 часова.
Гост емисије Миљанов корнер пред сам пут на Мундијал у Катару био је српски репрезентативац Филип Ђуричић.
Виктор Орбан - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
Катар 2022
Орбан прогнозира првака света – „Типујем на Србију“
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
Катар 2022
Крупне речи Митрогола – „Размишљамо о освајању Светског првенства“
Мирослав Ћиро Блажевић - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Катар 2022
ЕКСКЛУЗИВНО Прогноза великог Ћире Блажевића за пласман Србије на Мундијалу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала