- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Новак је само човек“ – Норвежанин зна да је аутсајдер, али не губи наду

© AP Photo / Antonio CalanniЂоковић - Циципас, Торино, Мастерс
Ђоковић - Циципас, Торино, Мастерс - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић и Каспер Руд бориће се за трофеј на Завршном мастерсу у Торину, а пред тај меч Норвежанин је свестан да га чека паклено тежак задатак. Са друге стране Руд верује да је Новак „само човек“ и истиче да се неће тек тако предати против једног од највећих тенисера свих времена.
У страшно доброј форми је Новак Ђоковић, али са друге стране има изузетно доброг Каспера Руда који је у Торину изгубио само од Рафаела Надала.
Међутим, иако је Норвежанин почео да игра на високом нивоу свестан је да је бетон подлога на којој је Новака најтеже победити.

„Не могу да кажем да ми прво падају на памет ти порази. Наравно било би сјајно за моју будућност када бих у њој успео да победим у неким од тих великих финала. Знам да ме у финалу против Новака чека велики изазов. Играти против једног од најбољих тенисера у историји у финалу и на тврдој подлози је нешто најтеже што можете искусити“, рекао је Руд.

Новак ретко показује слабости на терену и сваком противнику је тешко да му пронађе слабу тачку, међутим Руд сматра да би у финалу Торина и српски ас могао да осети притисак.
Уживо: Нека Мундијал почне!
„Он је тенисер који нема много слабости, али и он је само човек. Имао је сјајну годину упркос свему што му се испречило. Изгубио је од Рунеа пре две недеље, тако да није као да игра ова финала сваки дан свог живота. Верујем да ће и он осећати притисак. Много тога је на талону. Када говоримо о АТП листи, испред сам њега, али осећам се као аутсајдер. Освојио је овај турнир пет пута, а ја сам његову сјајну игру гледао на телевизији“ објаснио је Норвежанин.
Новак Ђоковић недавно је говорио за Спутњик, током боравка у Србији где се дружио са малишанима.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2022
СПОРТ
Ђоковић је гладан, а на „менију" је „добри дух“
Тејлор Фриц - Каспер Руд, Торино, Мастерс - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
СПОРТ
Норвежанин преслишао Руса за финале с Новаком
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2022
СПОРТ
Американац хвали Ђоковића иако је изгубио од њега: „Најбољи је“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала