- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Човек коме је данас најтеже говори за Спутњик: Навијам за мој Бразил и да победи Србија! /видео/

© Фото : Спутњику уступио Тијаго ФехејраТијаго Фехејра - Навијам за наше и да победе орлови!
Тијаго Фехејра - Навијам за наше и да победе орлови! - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Пратите нас
Ексклузивно
Чуо сам се са породицом, једва чекају утакмицу, мисле да ће да буде лака победа за Бразил, а ја се надам да неће, да ће Србија да им отежа скроз, ако не – и да победи. Навијам за земљу која ме је примила, каже за Спутњик Тијаго Фехејра, Бразилац који ради све да Србију представи својим сународницима и у нашу земљу доводи туристе из Бразила.
Неће бити лако фудбалерима Србије вечерас у борби са тимом највеће фудбалске нације - Бразилом. Неће бити лако ни навијачима у Србији, а најтеже је Тијагу Фехејри, Бразилцу који је своју професионалу и сваку другу срећу нашао у Србији.
„Ових дана уопште не могу да будем продуктиван, јер по цео дан размишљам само о фудбалу и гледам утакмице, као сваки Бразилац, као сваки Србин“, каже Фехејра.
Пред вечерашњи меч Србија – Бразил Тијаго има и специјалну поруку за пратиоце Спутњика:
Тијаго је прво радио као водич, а сада има и туристичку агенцију која у Србију доводи госте из Бразила. Његови видео клипови о лепотама Србије гледају се и код нас, па овај младић сада има стотине хиљада пратилаца на друштвеним мрежама.
Аутор је и телевизијске емисије „Тијагов Балкан“ у којој представља лепоте свог новог краја.
Добио је и српско држављанство, однедавно је ожењен Српкињом, живе у Новом Саду, а почетком јануара очекују, испуњење највеће жеље, ћерку.
Дејан Рамбо Петковић - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Катар 2022
ЕКСКЛУЗИВНО Рамбо за Спутњик из Дохе: Бразил размишља о поразима Аргентине и Немачке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала